woensdag 23 juli 2014
Volg Radio Centraal
  • Facebook: radiocentraal
  • Twitter: radiocentraal
  • YouTube: centraalbab
Radio Centraal Weer
Actuele weersituatie in Bergambacht
Op 18-07-14 21:08

Temperatuur: 29.1 °C
Windsnelheid: 0.0 m/s
Windrichting: NE
Neerslag vandaag: 0.0 mm

Uitgebreid weeroverzicht

Nu op Radio Centraal:

 

 

Lichaam vermist meisje gevonden

Zondagmiddag is in het water van de Lek bij de veerpont naar Streefkerk het stoffelijk overschot gevonden van het 16-jarige meisje dat sinds vrijdagmiddag vermist werd. Rijkswaterstaat en de politie zochten zondag opnieuw op het water naar het vermiste meisje uit Streefkerk. Rond 3 uur zagen agenten aan wal een vrouw die druk stond te gebaren en te wijzen. Op haar aanwijzingen vonden de agenten een stoffelijk overschot.

Lees meer...

 

Win kaarten voor Classic Fantastic

Het programma De Avondclub geeft kaarten weg voor Classic Fantastic op 26 juli te Rotterdam. Op dit evenement zullen verschillende bekende DJ's House Classics laten horen uit de jaren 80, 90 tot en met de toekomst. De Radio Centraal DJ Peter Gelderblom, die iedere zaterdagavond tussen 21:00 en 22:00 uur te horen is op de zender, zal daar ook zijn nummers laten horen. Maar ook Dj Jean en DJ Jaydee zullen hun kunsten laten horen. Het programma "De Avondclub"mag 2 x 2 kaarten weggeven voor dit evenement.

Laatst aangepast zondag 20 juli 2014

Lees meer...

 

Tips! Want dieven gaan niet op vakantie

Vakantietijd betekent ontspannen, verre oorden bezoeken, afstand nemen van de drukte van alledag. U laat uw eigendommen soms onbeheerd achter en het is heel vervelend als u terugkomt van vakantie en u merkt dat er is ingebroken. Inbrekers houden immers nooit vakantie en kunnen als u weg bent in alle rust hun slag slaan.

Lees meer...

 

Zoektocht drenkeling gestaakt

16-jarig meisje uit Streefkerk waarschijnlijk verdronken

Hulpdiensten hebben de hoop opgegeven dat ze het meisje dat vanmiddag in de Lek verdween nog kunnen redden. Er wordt met sonarapparatuur verder gezocht. Vrijdagmiddag rond 16:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd toen twee meisjes bij het strandje bij de veerdienst Bergstoep - Streefkerk van de golfbreker vielen en onder water verdwenen.

Lees meer...

 

Algemeen directeur gemeente Krimpenerwaard benoemd

Op 8 juli jl. heeft de Stuurgroep Herindeling Krimpenerwaard de algemeen directeur / gemeentesecretaris benoemd van de nieuwe gemeente Krimpenerwaard.

Lees meer...