donderdag 31 juli 2014
Volg Radio Centraal
  • Facebook: radiocentraal
  • Twitter: radiocentraal
  • YouTube: centraalbab
Radio Centraal Weer
Actuele weersituatie in Bergambacht
Op 18-07-14 21:08

Temperatuur: 29.1 °C
Windsnelheid: 0.0 m/s
Windrichting: NE
Neerslag vandaag: 0.0 mm

Uitgebreid weeroverzicht

Nu op Radio Centraal:

 

 

Jan Dekker lijsttrekker CDA Krimpenerwaard

De Algemene Ledenvergadering van het CDA Krimpenerwaard heeft donderdag 17 juli  unaniem Jan Dekker (Bergambacht) gekozen tot lijsttrekker voor de gemeentraadsverkiezingen van 19 november 2014.

Lees meer...

 

Hindernisbaan in het zwembad

Op woensdag 30 juli 2014 kunnen jongeren klimmen en klauteren op een grote hindernisbaan in het zwembad de Hofstee in Bergambacht.

Lees meer...

 

Lichaam vermist meisje gevonden

Zondagmiddag is in het water van de Lek bij de veerpont naar Streefkerk het stoffelijk overschot gevonden van het 16-jarige meisje dat sinds vrijdagmiddag vermist werd. Rijkswaterstaat en de politie zochten zondag opnieuw op het water naar het vermiste meisje uit Streefkerk. Rond 3 uur zagen agenten aan wal een vrouw die druk stond te gebaren en te wijzen. Op haar aanwijzingen vonden de agenten een stoffelijk overschot.

Lees meer...

 

Nationale Rouw in de Central Late Night show

Vandaag is Dag van Nationale Rouw. De wereld heeft vandaag extra veel liefde nodig. Dat kan met een knuffel, dat kan met een lief berichtje, dat kan door een liedje aan te vragen.We willen samen met jou een muzikaal monument opstellen als eerbetoon. We zullen muziek draaien om er bij stil te staan.

Lees meer...

 

Win kaarten voor Classic Fantastic

Het programma De Avondclub geeft kaarten weg voor Classic Fantastic op 26 juli te Rotterdam. Op dit evenement zullen verschillende bekende DJ's House Classics laten horen uit de jaren 80, 90 tot en met de toekomst. De Radio Centraal DJ Peter Gelderblom, die iedere zaterdagavond tussen 21:00 en 22:00 uur te horen is op de zender, zal daar ook zijn nummers laten horen. Maar ook Dj Jean en DJ Jaydee zullen hun kunsten laten horen. Het programma "De Avondclub"mag 2 x 2 kaarten weggeven voor dit evenement.

Laatst aangepast zondag 20 juli 2014

Lees meer...