vrijdag 22 augustus 2014
Volg Radio Centraal
  • Facebook: radiocentraal
  • Twitter: radiocentraal
  • YouTube: centraalbab
Radio Centraal Weer
Actuele weersituatie in Bergambacht
Op 22-08-14 5:52

Temperatuur: 13.0 °C
Windsnelheid: 5.4 m/s
Windrichting: SW
Neerslag vandaag: 0.0 mm

Uitgebreid weeroverzicht

Nu op Radio Centraal:

 

 

Geniet van de beste zomerhits op Radio Centraal

De afgelopen maanden is Radio Centraal op zoek geweest naar de meest populaire zomerhits aller tijden. Al deze favoriete zomerhits van luisteraars zijn door Radio Centraal in de goede volgorde gezet. De populairste zomerhits worden zaterdag 16 augustus tussen 12:00 en 17:00 uur op Radio Centraal uitgezonden. Dan zendt de omroep de Zomerse 50 uit, de meest zonnige hitlijst met de vijftig meest populaire zomerhits.

Lees meer...

 

Decibel Outdoor live op Radio Centraal

Aanstaande zaterdag is Radio Centraal live aanwezig bij het dancefeest Decibel Outdoor in Hilarenbeek. Radio Centraal DJ Jeff-E zal zaterdagavond tijdens de Dancenight live verslag doen van dit festival.

Lees meer...

 

Jan Dekker lijsttrekker CDA Krimpenerwaard

De Algemene Ledenvergadering van het CDA Krimpenerwaard heeft donderdag 17 juli  unaniem Jan Dekker (Bergambacht) gekozen tot lijsttrekker voor de gemeentraadsverkiezingen van 19 november 2014.

Lees meer...

 

Radio Centraal zoekt de beste zomerhits van 2014

Radio Centraal zendt op zaterdag 23 augustus de Zomerse 50 uit, de hitlijst met de meest populaire zomerhits allertijden. De luisteraars van Radio Centraal kunnen nu hun favoriete hits doorgeven voor deze hitlijst. Stemmen kan tot en met 10 augustus op www.zomerse50.nl. Onder de inzenders wordt een vakantie verloot voor maar liefst 16 personen in een luxe vakantiehuis in Tsjechië.

Lees meer...

 

Hindernisbaan in het zwembad

Op woensdag 30 juli 2014 kunnen jongeren klimmen en klauteren op een grote hindernisbaan in het zwembad de Hofstee in Bergambacht.

Lees meer...