zaterdag 20 oktober 2018
Volg Radio Centraal
  • Facebook: radiocentraal
  • Twitter: radiocentraal
  • YouTube: centraalbab
Radio Centraal Weer
Actuele weersituatie in Bergambacht
Op 20-10-18 11:44

Temperatuur: 12.4 °C
Windsnelheid: 0.9 m/s
Windrichting: SW
Neerslag vandaag: 0.0 mm

Uitgebreid weeroverzicht

Nu op Radio Centraal:

 

 

Kerstbomenactie 2015

Help jij ook weer mee om de kerstbomen te verzamelen? Voor iedere ingeleverde kerstboom krijg je €0,50. De kerstbomen kunnen op woensdag 7 januari 2015 worden ingeleverd op de volgende plaatsen:

Lees meer...

 

Bereikbaarheid loketten gemeente Krimpenerwaard

De nieuwe gemeente Krimpenerwaard vindt goede dienstverlening aan haar inwoners erg belangrijk.

Daarom komt er één Klant Contact Centrum (KCC), gevestigd in Stolwijk. Daarnaast komt er een speciaal loket Samenleving en Zorg, gevestigd in Bergambacht. Ook komen er serviceloketten in Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Bergambacht en Schoonhoven. Het KCC en de serviceloketten gaan werken op afspraak. Deze veranderingen gaan in op 5 januari 2015. Hieronder vindt u meer informatie over de bereikbaarheid van deze loketten.

Lees meer...

 

Radio Centraal begint de kerstmarathon met nachtradio

Vanavond en morgenavond zal Jeff Erkelens twee nachten nachtradio gaan maken. Dus heb je niet zoveel slaap nodig? Moet je vannacht werken? Of heb je gewoon zin in een gezellig praatje? Luister dan naar Radio Centraal de komende twee nachten.

Laatst aangepast woensdag 24 december 2014

Lees meer...

 

Nieuw college voor de gemeente Krimpenerwaard

Op dinsdag 23 december is het beoogde college van B&W van de nieuwe gemeente Krimpenerwaard gepresenteerd. Tijdens een persbijeenkomst in Schoonhoven werden de burgemeester en wethouder voorgesteld en werd het coalitieakkoord kort toegelicht.

Lees meer...

 

Stem nu op jouw sporter van het jaar 2014

Afgelopen zondag zijn in het programma Sportlokaal de nominaties voor sporter, sportploeg en sportcoach van het jaar 2014 bekend gemaakt. Tot zondag 28 december kan er gestemd worden. Hieronder kunt u stemmen.

Laatst aangepast dinsdag 23 december 2014

Lees meer...