dinsdag 21 oktober 2014
Volg Radio Centraal
  • Facebook: radiocentraal
  • Twitter: radiocentraal
  • YouTube: centraalbab
Radio Centraal Weer
Actuele weersituatie in Bergambacht
Op 21-10-14 5:37

Temperatuur: 13.0 °C
Windsnelheid: 3.6 m/s
Windrichting: SW
Neerslag vandaag: 0.0 mm

Uitgebreid weeroverzicht

Nu op Radio Centraal:

 

 

Live voetbal op 18 en 19 oktober

In het weekend van 18 en 19 oktober kunt u tijdens Krimpenerwaard Sport weer luisteren daar live verslagen van diverse voetbalwedstrijden uit het regionale amateurvoetbal. Dit weekend staan de volgende live-wedstrijden op het programma:

Lees meer...

 

Eerste Kamerlid Elco Brinkman(CDA) ontmoet ondernemers

CDA Eerste Kamerlid Elco Brinkman gaat op woensdag 29 oktober in gesprek met ondernemers uit de Krimpenerwaard. De bijeenkomst met als titel "Ruimte voor ondernemen" vindt plaats in de Arendshoeve in Bergambacht en staat in het teken van de herindelingverkiezingen op 19 november a.s.

Lees meer...

 

Live voetbal op 11 en 12 oktober

In het weekend van 11en 12 oktober kunt u tijdens Krimpenerwaard Sport weer luisteren daar live verslagen van diverse voetbalwedstrijden uit het regionale amateurvoetbal. Dit weekend staan de volgende live-wedstrijden op het programma:

Laatst aangepast woensdag 08 oktober 2014

Lees meer...

 

Arie van Erk wordt burgemeester van Hillegom

Burgemeester Arie van Erk is donderdagavond 9 oktober voorgedragen voor burgemeester van de gemeente Hillegom. Hillegom, een gemeente in de Bollenstreek, heeft 21.000 inwoners.  Op 2 december vindt de installatie plaats.

Lees meer...

 

Live voetbal op 4 en 5 oktober

In het weekend van 4 en 5 oktober kunt u tijdens Krimpenerwaard Sport weer luisteren daar live verslagen van diverse voetbalwedstrijden uit het regionale amateurvoetbal. Dit weekend staan de volgende live-wedstrijden op het programma:

Lees meer...