vrijdag 19 september 2014
Volg Radio Centraal
  • Facebook: radiocentraal
  • Twitter: radiocentraal
  • YouTube: centraalbab
Radio Centraal Weer
Actuele weersituatie in Bergambacht
Op 19-09-14 11:45

Temperatuur: 18.2 °C
Windsnelheid: 0.0 m/s
Windrichting: ESE
Neerslag vandaag: 0.0 mm

Uitgebreid weeroverzicht

Nu op Radio Centraal:

 

 

Cultureel Café Ammerstol

Cultureel Café Ammerstol; een nieuw seizoen met nieuwe bands maar ook oude bekenden op zondagmiddagen in de hotspot van Ammerstol: Het Gebouw.

Lees meer...

 

Veel Liefs....

Oktober 2014 is de Maand van de Geschiedenis met dit jaar het bijzondere thema 'Vriend & Vijand'. Het thema doorkruist alle culturen en is van alle tijden. Ook Streekmuseum Krimpenerwaard doet mee met dit grootste historische evenement van Nederland.

Lees meer...

 

Feestelijke start sport & cultuurseizoen 2014/2015

Bootcamp in Berkenwoude!

Op woensdagavond 17 september organiseert Nils Heijkoop van Total Harmony in samenwerking met de gemeente Bergambacht een leuke bootcamp-les. De les is het startschot van het Sport- & Cultuurseizoen 2014/2015! De activiteit is voor jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. De bootcamp-les is in Berkenwoude van 19:30 uur tot 20:30 uur. Op deze manier kunnen jonge bewoners kennismaken met een nieuwe sportactiviteit die steeds bekender wordt in Nederland.

Laatst aangepast dinsdag 16 september 2014

Lees meer...

 

Culturele Zondag in Schoonhoven

Op 12 oktober 2014 viert Zilverstad Schoonhoven haar Culturele Zondag. Naast de vele juweliers en de goud-en zilversmeden kunt u genieten van een breed scala aan kunst en cultuur. De meest originele geschenken in alle mogelijke prijsklassen zijn te vinden bij meer dan 50 kunstenaars in de binnenstad van Schoonhoven.

Lees meer...

 

Win kaarten voor Classic Fantastic bij de Avondclub

Het Radio Centraal programma De Avondclub geeft kaarten weg voor het feest Classic Fantastic. Radio Centraal geeft 3 x 2 kaarten weg voor dit feest in de Partyclub in Rotterdam. Luisteraars die kans willen maken op deze kaarten kunnen eeen mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  met daarin waarom zij bij Classic Fantastic aanwezig moeten zijn. De drie leukste en orgineelste inzendingen winnen ieder 2 kaarten. Tijdens de uitzending van donderdag 19 september zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Lees meer...